Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κάτι νέο.

EDITORIAL #1

Τελικά τα όμορφα πράγματα αρχίζουν όντως τυχαία και απλά. Τα ωραιότερα ταξίδια στη ζωή σου τα έκανες με ελάχιστες αποσκευές (μονάχα τις σημαντικές) και καμιά δεκαριά (τους καλύτερους) συνοδοιπόρους. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και με το speakink about. Μια ιδέα που έρχεται στο μυαλό σου σε κάποια στιγμή άπειρης λύπης ή χαράς ή έστω κι όταν ένιωσες πως είσαι αδρανής, μια υλοποίηση αστραπιαία και μερικές διαφορετικές και συνάμα έντονες προσωπικότητες θα την απογειώσουν.

Όνειρο που είχαμε από μικροί και σχέδια που καταστρώναμε σε υπόγεια (ως υποκατάστατα σπιτιών), σε παραλίες (ερημικές), σε στέκια (δικά μας, μόνο δικά μας που όλοι τα έχουν ακουστά μα λίγοι τα έχουν δει).

Κάπου εδώ έρχεται η ερώτηση φίλων και γνωστών… «Τι είναι αυτό το speakink about Όλα τα παραπάνω φυσικά, αυτό που λέει και ο τίτλος  : speak (αυτά που λέγονται), ink (αυτά που γράφονται) κι αυτά που είναι κρυμμένα στη σιωπή. Η απάντηση βέβαιη και χωρίς πολλή σκέψη : ένα όνειρο, μια ιδέα, όλοι αυτοί που την υλοποίησαν, ο στόχος και ο σκοπός για έναν (ιστό)τοπο ελεύθερης έκφρασης, απρόσκοπτης δημιουργίας και συνάντησης δέκα μεγάλων πνευμάτων. Πριν προλάβουν να μας ρωτήσουν πως χωράνε τόσο διαφορετικά και ανήσυχα πνεύματα σε ένα χώρο, η απάντηση κρύβεται στην αγάπη μας για το μόνο μας κοινό χαρακτηριστικό, αυτό που όλοι κάνουμε εξίσου καλά. Η αγάπη δηλαδή για το γράψιμο, τις μουσικές, την τέχνη, το καλό φαγητό, το άγνωστο και τα μέρη που κανείς δεν έχει ξαναπάει.

Στις 14/2 ανεβαίνουμε κι επίσημα πιο ψηλά από ποτέ. Θα εθιστείτε!

Η αρχισυνταξία: Θ & Α

1234

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s