Μετάβαση στο περιεχόμενο
Advertisements

Dirty Dirty

Της Νάνσυ Χαλκοπούλου

Αγαπάμε έναν άνθρωπο αρχικά για την αίσθηση που έχουμε όταν είμαστε κοντά του, αλλά δυστυχώς όταν από το δυο γίνουμε πάλι αυτόνομη μονάδα, τότε υπάρχει μια μεταβατική περίοδος συναισθηματικής φόρτισης, ιδιαίτερη και διαφορετική για τον καθένα από εμάς.

Το δυσάρεστο είναι ότι όταν είμαστε μικροί μερικές φορές μας ελκύουν όλα τα λάθος χαρακτηριστικά και όχι η ουσία του ατόμου, με αποτέλεσμα να αναλωνόμαστε σε εφήμερους ή καρμικούς έρωτες που μερικές φορές είναι τοξικοί…

Πολλοί, μετά το τέλος μιας σχέσης θέλουμε απλά να χωθούμε κάτω από το πάπλωμα (που τις περισσότερες φορές είναι και διπλό) και να μην έχουμε καμιά επαφή με κανέναν. Άλλοι πάλι έχουμε την ανάγκη να βγαίνουμε με τους φίλους μας ώστε να μη νοιώθουμε μόνοι.

Αυτή την περίοδο ας την ονομάσουμε “περίοδο αναπροσαρμογής”, αν και οι πιο πολλοί ευχόμαστε για μια επιτυχημένη λυτρωτική επανασύνδεση μα καθώς περνάει ο καιρός φεύγουν και αυτές οι φαντασιακές σκέψεις μαζί…

Όπως ο καθένας από εμάς είναι διαφορετικός έτσι και ο κάθε χωρισμός είναι διαφορετικός ,οπότε ακούστε την Charlotte Cardin στο τραγούδι “Dirty Dirty” να ερμηνεύει μια δική της ιστορία που την πλήγωσε και τώρα καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει για να την ξεπεράσει, βρίσκοντας λύτρωση απλά τραγουδώντας και έτσι να εξιλεωθεί από κάθε κατάλοιπο που της έχει αφήσει και να προχωρήσει.

Γιατί απλά πάντα προχωράμε στη ζωή είτε είμαστε οι θύτες ή τα θύματα μιας κατάστασης και βρίσκουμε μια πιο αξιοπρεπής θέση και σχέση, ώστε να ξαναρχίσουμε από την αρχή να αγαπάμε και να εκτιμάμε περισσότερο τον εαυτό μας και στην συνέχεια τους άλλους!

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Dirty Dirty Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s