ανάσα Speak.Easy

«εμείς»

Της Νικολέτας Οικονομίδου

Ένα δωμάτιο γεμάτο φίλους,μουσικές και γέλια,ένα δωμάτιο γεμάτο στιγμές και σχέδια. Ένα δωμάτιο που έχει γεμίσει από εμάς,από όλα τα πράγματα που μας ενώνουν και από όλα όσα μας κρατάνε κάπως πιο μακριά. 
Είναι αυτή η περίοδος που ο κάθε ένας μόνος του  ψάχνει. Ψάχνει να βρει τα <<θέλω>> του, ψάχνει τα όριά του, τα πράγματα που τον ευχαριστούν και τις ανέλπιστα καλές μέρες που τελικά ελπίζει πως θα έρθουν. Ψάχνουμε την τυχερή μας μέρα, κι αν σταθούμε τυχεροί και την βρούμε τελικά, η μέρα αυτή θα μας βρει όλους μαζί,παρέα. Μια παρέα δεμένη και ταυτόχρονα σκορπισμένη που με κάθε ευκαιρία βρίσκεται στο ίδιο μέρος την ίδια στιγμή.
Κοιτάμε το παράθυρο του δωματίου στο οποίο βρισκόμαστε και βλέπουμε από μακριά τον ουρανό πιο κόκκινο από κάθε άλλη νύχτα και τα αστέρια να μοιάζουν πιό μακρινά από ποτέ. Βλέπουμε χρωματιστά σημαιάκια να σκορπίζονται από άκρη σε άκρη εξαιτίας ενός ξαφνικού ανέμου και ασπρόμαυρους ανθρώπους να μας κοιτάνε εξεταστικά από μακριά. Τα πάντα μοιάζουν να είναι τόσο φυσικά και σου αφήνουν αυτήν την αίσθηση που έχεις οταν ξυπνάς μετά από 12 ώρες ύπνο και είναι ακόμα Σάββατο. Είναι σαν να έχουμε στα χέρια μας όλον τον κόσμο, μόνο και μόνο επειδή είμαστε όλοι μαζί. Είναι σαν να μας περιμένει εκεί έξω κάτι εντελώς καινούργιο.
Μας φαντάζομαι το καλοκαίρι, στις δικές μας παραλίες, όταν όλα θα έχουν όντως τελειώσει και χαμογελάω.
Και μπορεί να βλέπουμε τη ζωή μας,ο καθένας με τα δικά του μάτια, αλλά τη βλέπουμε μαζί..και είναι όμορφη.

oikonomidou

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s