Μετάβαση στο περιεχόμενο
Advertisements

2017 TV: Game2:Winter

Της Νάνσυ Χαλκοπούλου

Η μεγαλύτερη τηλεοπτική είδηση του 2017 είναι ότι θα αρχίσει το Game2:Winter , ένα σκληρό εναλλακτικό ριάλιτι δράσης με φόντο το άγριο δάσος της Σιβηρίας, που εκεί όλα επιτρέπονται.

30 άνθρωποι, γυναίκες και άντρες που έχουν κλείσει τα 18 θα περάσουν 9 μήνες στην παγωμένη Σιβηρία, έχοντας μόνη εμπειρία από ένα σεμινάριο εκπαίδευσης για τις αντίξοες συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν εκεί.

Το ριάλιτι (τύπου Hunger Games) έχει ως βασική αρχή να μπορούν οι παίχτες να κάνουν ότι θέλουν όπως  να καπνίζουν, να πίνουν, να σκοτώνουν ή ακόμη και να βιάζουν, έχοντας μόνη δικλίδα ασφαλείας τη Ρωσική αστυνομία που θα μπορεί να επέμβει και να συλλάβει όποιον  παραβεί τους νόμους του κράτους.

Το όραμα του παραγωγού Yevgeny Pyatkovsky είναι ότι σε έκταση 900 χιλιομέτρων  2000 κάμερες σε σημεία κλειδιά του άγριου δάσους θα καταγράφουν τους διαγωνιζόμενους. Ο κάθε παίχτης έχοντας ως μόνο όπλο ένα μαχαίρι θα πρέπει να επιβιώσει στο «παιχνίδι» έναν ολόκληρο Σιβηρικό χειμώνα σε αληθινές συνθήκες.

Οι παίχτες όμως δεν θα είναι μόνοι τους,  αλλά θα συνυπάρξουν με τους μόνιμους κατοίκους του δασούς όπως αρκούδες, λύκους και διαφορα άλλα θανατηφόρα ζώα και ερπετά.

Το μυθικό έπαθλο για τον νικητή είναι 1,6 εκατομμύρια δολάρια, οπότε είναι πολύ δελεαστικό για τον καθένα. Υπάρχουν ήδη 60 υποψήφιοι που θέλουν να ενταχθούν στο «παιχνίδι» που θα προβάλλεται σε αληθινό χρόνο στο διαδίκτυο αλλά επίσης θα προβάλλεται και στις τηλεοράσεις σε διάφορους σταθμούς ανά τον κόσμο, όπως αναφέρει ο παραγωγός του ριάλιτι.

Το 2017 δεν είναι μόνο αυτό όμως, αυτή η χρονιά είναι γεμάτη από καινούργιες προοπτικές, εξελίξεις ακόμη και έρωτες για τον καθένα από εμάς και με αυτόν  τον τρόπο σας αφήνω και εγώ με το τραγούδι του μουσικού συγκροτήματος The Dig με τίτλο Bleeding Heart και σας εύχομαι μια καλή, τυχερή και δυναμική χρονιά με περισσότερο χρόνο μαζί με «ζεστούς»  ανθρώπους και λιγότερο μπροστά από μια τηλεόραση ή έναν υπολογιστή!

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s