Μετάβαση στο περιεχόμενο
Advertisements

Γυναίκες μαχήτριες

Της Νάνσυ Χαλκοπούλου

Στη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα όλοι είμαστε ίσοι, αλλά μερικές φορές σε κάποιες καταστάσεις στη ζωή των γυναικών μπορεί να θυματοποιηθούμε άθελα μας, χωρίς να το έχουμε καν  συνειδητοποιήσει.

Όλες οι γυναίκες είναι μαχήτριες της ζωής άσχετα αν μερικές έχουμε πέσει σε ένα τέλμα. Όταν υπάρχει αυτή η δυσάρεστη συνθήκη πρέπει να βρούμε όλες την εσωτερική δύναμη με τις δικές μας προσωπικές ικανότητες και δυνάμεις και να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο της ζωής μας.

Φτάνοντας στο επόμενο στάδιο θα έχουμε καταφέρει  ακόμα πιο πολλά υλικά και άυλα πράγματα αρκεί να έχουμε την εσωτερική δύναμη να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να αποκτήσουμε πάλι στόχους και φιλοδοξίες, χωρίς να είμαστε προσκολλημένες σε έναν σύντροφο που συνεχώς μας καταπιέζει και  προκαλεί παραπάνω προβλήματα.

Δεν χρειάζεται να έχουμε διπλά μας έναν προσωπικό φίλο ο οποίος να είναι τεμπέλης, να μας εκμεταλλεύεται και να προσπαθεί να μας διαβάλει για προσωπικό του όφελος. Αυτό δυστυχώς μπορεί να μην το καταλάβουμε στην αρχή μιας σχέσης αλλά στην πορεία πραγματικά μπορούμε και εκεί πρέπει να σταματήσουμε και την σχέση.

Τον Φεβρουάριο βγήκε μια καινούργια διασκευή του μουσικού κομματιού No scrub του συγκροτήματος TLC και είναι μια από τις καλύτερες διασκευές μέχρι στιγμής. Το βίντεο είναι ένα «μάθημα» του τι δεν πρέπει να θέλουμε και συνδυάζεται με μια ηλεκτρονική μουσική επένδυση που ήδη συζητιέται στους μουσικούς κύκλους.

Οπότε ακούστε το , απολαύστε το και χαρείτε το ερμηνευμένο από μια γυναίκα την Joanna Jones, για όλες εμάς τις μαχήτριες της σημερινής εποχής!

chalkopoulou
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s