Μετάβαση στο περιεχόμενο
Advertisements

Στόχοι και πραγματικότητα

Της Νάνσυ Χαλκοπούλου

Η κοινωνική, οικονομική και πολιτική κατάσταση στη χώρα καταρρέει συνεχώς, παλιά υπήρχαν οι «αγανακτισμένοι» αλλά τώρα δυστυχώς κυριαρχεί μια περίεργη ηρεμία, καθηλωμένοι αυτοί στις καρέκλες τους και εμείς στους καναπέδες.

Πλέον δεν οδηγάμε Καγιέν, δεν τρώμε σούσι, ούτε μένουμε μόνοι σε μια γκαρσονιέρα  ή ένα loft  στο κέντρο της πόλης. Ο καθένας πρέπει να πάρει πρωτοβουλία για την ζωή του και να οραματίζεται το μέλλον με τις δικές του δυνάμεις.

Τίποτα δεν χαρίζεται σε κανέναν, όλοι πρέπει να κάνουμε ένα εσωτερικό format και να συνεχίσουμε τη ζωή μας εδώ ή κάπου αλλού πραγματοποιώντας τα όνειρα μας.

Πλέον πρέπει να κυριαρχεί στην σκέψη μας τι πραγματικά θέλουμε να επιτύχουμε στη  ζωή μας και με ένα σωστό προγραμματισμό θα το αποκτήσουμε.

Σήμερα το τραγούδι λέγεται «What if punk never happened»  του αγγλικού συγκροτήματος  The King Blues. Είναι παραγωγή του 2010 και αν και έχουν περάσει επτά  χρόνια από τότε ακόμα μπορεί να καθηλώσει τους ακροατές. Θέμα του το παρελθόν, παρόν και μέλλον με πολλούς προβληματισμούς και punk επιρροές στους στίχους.

Οπότε απολαύστε το και χαρείτε το και εμείς τα λέμε εδώ σύντομα με περισσότερη μουσική, και με πολλά δημιουργικά θέματα της καθημερινότητας!

chalkopoulou
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s