Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κάποιοι άνθρωποι…

Του Παναγιώτη Συμεωνίδη

Κάποιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου αθόρυβα. Κάποιοι άνθρωποι παίρνουν την θέση τους χωρίς κόπο και χωρίς θόρυβο. Κάποιοι άνθρωποι ενισχύουν το φως σου και εσύ αργείς να το καταλάβεις.


Κάποιοι άνθρωποι της ζωής σου είναι εκεί πολύ καιρό και ενώ ξέρεις πως είναι σημαντικοί, είναι ταυτόχρονα και τόσο δεδομένοι και επειδή δεν έδωσες μάχη για αυτούς, ίσως να μην αναγνωρίζεις και απολύτως την αξία τους.

Κάποιοι άνθρωποι είναι σαν το νερό για την ύπαρξη. Έχουν μεγάλη αξία χωρίς το αντίστοιχο αντίτιμο. Κάποιοι άνθρωποι έχουν τον ρόλο του σηματοδότη στη ζωή σου. Είναι εκεί και δίνουν πράσινο σε κάθε όνειρο που κάνεις, κόκκινο σε κάθε σου λάθος και πορτοκαλί όποτε είσαι κουρασμένος.

Κάποιοι άνθρωποι απλά σε κατανοούν, δεν χρειάζεται να σε συγχωρούν, δεν εκφράζονται δίνοντας «ταμπελάκια» στις σχέσεις σας, δεν ανησυχείς ότι θα τους χάσεις.

Κάποιοι άνθρωποι ακόμη και όταν χαθούν από την ζωή σου, έχουν αφήσει τόσο καλό πίσω τους, που ακόμη και η απώλεια τους έχει γίνει εύκολη. Κάποιοι άνθρωποι απλά σε γεμίζουν, όποτε οι μπαταρίες σου έχουν αδειάσει, με ένα βλέμμα ή με δυο καλές κουβέντες.

Κάποιοι άνθρωποι απλά στηρίζουν τα όνειρα σου, ακούνε τα προβλήματα σου χωρίς να αγκομαχούν και χωρίς να βαριούνται. Κάποιοι άνθρωποι σε κάνουν να νοιώθεις περήφανος για τον εαυτό σου με ένα βλέμμα και ιδιαίτερα ξεχωριστό για αυτούς.

Κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται χρόνο ώστε να σε κάνουν να καταλάβεις πως κάτω από την καλοπροαίρετη διάθεση τους, είχαν μια δύσκολη ζωή. Κάποιοι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να χαίρονται με την χαρά σου και να νοιώθουν τον πόνο σου.

Εσύ;

simewnidis

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s