Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο ένας μου εαυτός θέλει, ο άλλος φοβάται

Του Παναγιώτη Συμεωνίδη

Πιστεύω ότι οι πιο πολλοί άνθρωποι έχουν βρεθεί σε μία θέση που ένιωθαν το ένα μέρος τους να τους τραβάει από την μια μεριά και το άλλο από την άλλη. Από τη μια να θέλουν αλλά από την άλλη να φοβούνται.

Στην ουσία οι άνθρωποι δεν είναι ότι έχουμε τόσους φόβους. Απλώς δεν έχουμε υψηλά κίνητρα που να τους υπερνικούν. Γιατί όσο και να φοβάσαι κάτι, αν υπάρξει ένας πραγματικός λόγος, ένας πολύ σημαντικός, τέτοιος που δεν θα έχεις άλλη επιλογή να κάνεις κάτι άλλο, αυτό το πράγμα θα το κάνεις και τον φόβο θα τον ξεχάσεις.

Έτσι λοιπόν, αυτό που θέλουμε, δεν είναι το να ασχολούμαστε με τους φόβους και τι κάνουν αυτοί εκεί για μας. Αυτό που θέλουμε είναι να αυξήσουμε τα κίνητρα που έχουμε σχετικά με αυτό που επιθυμούμε.

Γι’ αυτό λοιπόν τι θα κάνεις; Στη στήλη όπου έχεις τους στόχους σου άρχισε να απαντάς γιατί θέλεις αυτό που θέλεις;

Κάθε φορά λοιπόν που απαντάς με αυτή την αλληλουχία στις ερωτήσεις σου, στα θέλω σου, θα παρατηρήσεις ότι θα αρχίσεις να συνδέεσαι με μία δύναμη όπου αυτά που νόμιζες ότι ήταν οι φόβοι, τα εμπόδια σου, απλά δεν θα τα θυμάσαι, δεν θα τα σκέφτεσαι καν.

Σταμάτα να ασχολείσαι με τους φόβους, σταμάτα να ασχολείσαι με αυτά τα εμπόδια, και ψάξε να βρεις εκείνους τους λόγους και τα κίνητρα που θα κάνουν τη διαφορά στη ζωή σου.

simewnidis

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s