Μετάβαση στο περιεχόμενο
Advertisements

Take me home

Της Νάνσυ Χαλκοπούλου

Η τέλεια ζωή δεν υπάρχει όμως οι νέοι ενήλικες την αναζητούν μεταναστεύοντας ίσως σε μια άλλη χώρα χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά πάντα σκεπτόμενοι να γυρίσουν κάποτε πίσω «σπίτι» τους.

Είναι η μεγαλύτερη δύναμη των εταιρειών σε οποιαδήποτε μεγαλούπολη, τα δυνατά χέρια και χαρτιά. Γιατροί, δικηγόροι ή απλοί εργάτες στην ηλικία μεταξύ των είκοσι και τριάντα μεταναστεύουν για ένα καλύτερο αύριο μακριά από την Ελλάδα.

Στατιστικά στοιχεία διάφορων μεγάλων χωρών και πόλεων του εξωτερικού το αποδεικνύουν αυτό και αν και η εύρεση εργασίας είναι το μαζικό κομμάτι αυτής της πράξης η απορρόφηση εμπειριών παίζει και αυτή μεγάλο ρόλο σε αυτήν την απόφαση ζωής.

Όπου και αν είμαστε ή όπου και αν πάμε, υπάρχει πάντα ένα δωμάτιο και ένα σπίτι που μας περιμένει όλους χωρίς προκαταλήψεις, κακή ενέργεια και μιζέρια, αλλά με απεριόριστη αποδοχή και αγάπη. Εκεί πρέπει πάντα να πηγαίνουμε και να το αναζητάμε κάθε μέρα αν δεν το έχουμε βρει ακόμα.

Οπότε να περνάτε καλά ζώντας το σήμερα και χτίζοντας το αύριο, αλλά έχοντας πάντα βάσεις στο χθες που είναι όμως φτιαγμένες από τότε για να κρατήσουν μια ζωή!

chalkopoulou
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s