Μετάβαση στο περιεχόμενο
Advertisements

Επιστροφή στην πένα.

Επιστρέψαμε. Μας αρέσουν πολύ οι Κυριακές, όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει.

Οι ιδέες μας πήραν σάρκα και οστά γύρω από λευκά τραπέζια και ξεκίνησαν να υλοποιούνται υπό των φλεγομένων πληκτρολογίων. Ο Σεπτέμβρης άλλωστε συνδέεται με τις καινούργιες αρχές και το πρόγραμμα. Όχι;

Για το S.A σίγουρα ναι. Αποφασίσαμε να εισβάλουμε δυναμικά στις οθόνες σας, να διαταράξουμε το σκρολάρισμα σας στο κινητό και να σας κρατάμε συντροφιά στα νεκρά λεπτά των μερόνυχτων σας. Ξέρετε, εκείνα τα λεπτά πριν κοιμηθείτε, πριν έρθει το λεωφορείο, πριν πληρώσετε τον λογαριασμό.

Για να μπείτε εντελώς στο mood, μπορείτε να μας στείλετε τα δικά σας κείμενα και φωτογραφίες στο speakinkabout@gmail.com, για τις στήλες «ανένταχτα» και «κάρτ ποστάλ».

Αν πάλι θέλετε να μας πείτε τη γνώμη, το πρόβλημα ή το δίλημμα σας στείλτε μας ανώνυμα εδώ. Θα κληθεί να σας απαντήσει μια ομάδα συντακτών, ανάμεσα στους οποίους είναι εφικτό να βρίσκεται ο αγαπημένος σας. Κάπως έτσι, σας παρουσιάζουμε το Whispers About.

Γενικά ελπίζουμε να αναγνωρίζετε το ότι μας διακατέχει η διάθεση για μια νέα αρχή. Ξέρετε, μπορείς να κάνεις πολλές παύσεις εν μέσω των καιρών και έπειτα με το σύνθημα να ξεκινάς και να τρέχεις ακόμη καλύτερα. Να είσαι πιο όμορφος, να φοράς κίτρινα, να είσαι πιο γρήγορος. Και παράλληλα πιο αποδοτικός.

Οι αλλαγές θα είναι εμφανείς στους παλιούς επισκέπτες. Το σήμα μας ξεπροβάλλει μέσα από ένα φως. Γύρω του πολλές άνισες και ανομοιόμορφες ακτίνες. Σαν εμάς. Απλούστερο αλλά ευκρινέστερο. Κυκλικό. Ο κύκλος είναι η τελειότητα. Φορέσαμε τα κίτρινα και γίναμε πιο πρακτικοί. Ελπίζουμε να το παρατηρήσατε επίσης.

Με όρεξη για κάθε τι εξαιρετικά καινούριο, και εμμονή σε κάθε ωραίο παλιό. Θα συνεχίσουμε να φλερτάρουμε με τις λέξεις. Τα γραπτά και τα λόγια. Τις τέχνες. Τα μέρη.

Ίσως να πρέπει να πάψουμε να σας καλωσορίζουμε σε κάθε νέα αρχή μας. Μα βλέπετε πόσο μας γοητεύει η όποια τέτοια. Καθημερινό ραντεβού εδώ λοιπόν. Όπου οι συνήθειες στήνονται. Παρέα με εσάς. Καλή μας συνέχεια!

mz.1apota
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s