Μετάβαση στο περιεχόμενο

αδρεναλίνη

Της Νικολέτας Οικονομίδου

 

Λένε πως οι καλύτερες αναμνήσεις και οι καλύτερες στιγμές, είναι αυτές που προκύπτουν αβίαστα, χωρίς να χρειάζονται ώρες σκέψεις και ανάλυσης. Πολλές φορές θα ήθελα να συμφωνώ κι άλλες πάλι αναγκάζομαι, λόγω των γεγονότων. Έτσι αβίαστα προέκυψε και για εμένα η Αθήνα, απλά και μόνο για να μου επιβεβαιώσει τον παραπάνω κανόνα και να μου υπενθυμίσει πως τα καλύτερα πράγματα είναι αυτά που…απλώς συμβαίνουν.

Χωρίς λοιπόν παραπάνω σκέψη και έχοντας <<κλέψει>> την ιδέα του προορισμού από κάποιον άλλον, ξεκινήσαμε εντελώς απρογραμμάτιστα το ταξίδι στην Αθήνα. Ένα τετραήμερο,με ανθρώπους που σχεδόν είναι οικογένεια, θα ήταν αρκετό για να καταλάβω ότι δεν έχει καμία σημασία το πού, το πότε, ή το γιατί, αλλά πως το μόνο πράγμα που έχει όντως σημασία είναι το << με ποιούς>>.

Και ευχαριστώ για αυτό.
κκ.jpg

Ευχαριστώ, γιατί ακόμα θυμάμαι την ανηφόρα που περπατήσαμε για να φτάσουμε σπίτι και το πόσο γελάσαμε στην διαδρομή, θυμάμαι την πρώτη μας βόλτα και τα μέρη που είδαμε, τον Εθνικό Κήπο και τα πειράγματα. Θυμάμαι το πρώτο βράδυ που μείναμε μέσα και απλώς καθόμασταν στο μεγάλο μπαλκόνι, τότε που δεν μπορούσαμε καλά- καλά να πιστέψουμε την θέα που είχαμε απέναντί μας.

ιιιοο.jpg
ξξξ.jpg

Ευχαριστώ για την επόμενη μέρα και τις βόλτες στο Μοναστηράκι, τα ατέλειωτα γέλια στην Ερμού και τις <<δοκιμασίες>> που εν τέλει ποτέ δεν κάναμε. Ευχαριστώ που δεν πείραζε να μην γυρίσουμε όλη την Αθήνα με τα πόδια και που για λίγες μέρες προσποιούμασταν ότι απλώς ζούμε εκεί. Θέλω να θυμάμαι τα ωραία μαγαζιά με τα φαναράκια που ανακαλύψαμε και που εγκαταλείψαμε σχετικά νωρίς. Θέλω να θυμάμαι εκείνο το κοκτέιλ με το πιπέρι και τις μάλλον χαζές μας ερωτήσεις.

ιιι

ηηη.jpg

Ευχαριστώ για το τελευταίο βράδυ στην Πλάκα και για όλες τις συμβουλές.22523964_1487338908014219_401088405_n.jpg

Δεν θέλω να ξεχάσω, ούτε για ένα λεπτό, αυτό το ταξίδι. Γιατί μπορεί όσο ήμουν εκεί να μην συνειδητοποιούσα ακριβώς πόσο καλά περνούσα, αλλά 2 μήνες μετά, το σκέφτομαι με τόση πολλή αγάπη.

Τσίρς του δε νέξτ!

 

oikonomidou

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s