Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μακιγιάζ για το ρεβεγιόν

Της Ευφροσύνης Μπατσακίδου

Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι τις γιορτές και ιδιαίτερα την Πρωτοχρονιά το πολύ έντονο μακιγιάζ είναι απαραίτητο. Σε αυτό το άρθρο, κορίτσια θα διαψεύσουμε αυτό το μύθο, γιατί σαν το φυσικό δεν υπάρχει.

Φορώντας λοιπόν, τα λαμπερά ρούχα μας ερχόμαστε να τελειοποιήσουμε το σύνολό μας με μαλλιά και μακιγιάζ…Υπάρχει μια κατηγορία γυναικών, που επιθυμούν το απαλό, φυσικό μακιγιάζ. Έτσι λοιπόν επιλέγουν μια μάσκαρα είτε μαύρη είτε με χρώμα ένα απαλό ρουζ και ένα λαμπερό κραγιόν. Αυτή η κατηγορία γυναικών ξεμπερδεύει γρήγορα χωρίς πολλά πολλά και με ένα αποτέλεσμα φυσικό.

Ωστόσο, δεν θα απογοητεύσουμε και τις γυναίκες που επιλέγουν το έντονο και λαμπερό βάψιμο… Για να πετύχουμε ένα σωστό αποτέλεσμα, θα πρέπει να επιλέγουμε και να βάφουμε έντονα ένα από τα δύο στοιχεία του προσώπου είτε τα μάτια μας είτε τα χείλη. Η κάθε γυναίκα είναι μοναδική, και πρέπει να επιλέγει ποια χαρακτηριστικά της πρέπει να τονίζει και ποια όχι. Κάνοντας μία σωστή, λαμπερή βάση επιλέγουμε αν θα βάψουμε έντονα τα μάτια μας αν αυτά είναι ιδιαίτερα και συνήθως όχι μεγάλα ή τα χείλη μας. Συνήθως επιλέγουμε να βάφουμε τα χείλη μας αν αυτά είναι μεγάλα.

Να θυμάστε τέλος ότι η αμορφία πηγάζει από μέσα μας…

mpatsakidou

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s