Μετάβαση στο περιεχόμενο
Advertisements

Ασίγαστη φωνή

Της Αγγελικής Δασκαλοπούλου

«Το μυστήριο παραμένει ζωντανό, οι γρίφοι που έχουν δημιουργηθεί, τραφεί και ολοκληρωθεί στο βλέμμα σου δεν λένε να εξαφανιστούν. Δεν ακολουθούν την επιθυμία μου που τους θέλει ανύπαρκτους. Τα μάτια σου λένε μια ασυνήθιστη ιστορία που δεν την έχω ξανακούσει. Χαμογελούσες με τον τρόπο εκείνο, τον οποίο η ιστορία σου ακουγόταν πιο ευχάριστη, πιο αισιόδοξη και πιο διψασμένη για ένα αίσιο τέλος.

Πρέπει όμως να ξεχάσω κάθε μυστήριο, κάθε μεγάλο ή μικρό μυστικό, κάθε υπόνοια που συναντώ στα βλέμματα των ανθρώπων και ειδικά στο δικό σου.

Το αύριο μου από και πέρα θέλω να είναι ένας κάτασπρος καμβάς, στον οποίο με τα δικά μου χρώματα και πινέλα να τον σχεδιάζω, να τον ζωγραφίζω και να τον συμπληρώνω όπως ακριβώς θέλω εγώ, να αποτυπώνονται αυτά που προσμένω και επιθυμώ να συμβούν. Έτσι θα είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίησή τους.

Θα σταματήσω να ονειρεύομαι όνειρα που κάποιος άλλος ονειρεύεται και τρέφεται από αυτά. Θα σταματήσω να λύνω γρίφους που τοποθετείς πάνω στο σώμα σου και στα λόγια σου και περιμένεις να τους επιλύσω.

Θέλω να ζήσω, σαν ένα γερό χτύπημα στο μέτωπο (ναι, από αυτά τα χτυπήματα που σου έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις), την στιγμή, τον έρωτα, την αγωνία, την ανάγκη για φυγή.

Οποιαδήποτε στιγμή  θελήσεις έλα μαζί μου, όμως τα μυστήρια σου και οι γρίφοι σου ας ακολουθήσουν άλλο μονοπάτι από αυτόν που θα διαβούμε εμείς οι δυο. «

-Η ασίγαστη φωνή (σου)

daskalopoulou
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s