Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποια είναι η εφαρμογή με τα περισσότερα downloads για το 2019;

Mπορεί το Facebook να μην αποτελεί το app με τα περισσότερα downloads για το τρέχον έτος, ωστόσο η εφαρμογή που βρέθηκε στην κορυφή ανήκει στον ίδιο όμιλο. Για την ακρίβεια, οι τέσσερις από τις πέντε πρώτες σε downloads εφαρμογές ανήκουν στον όμιλο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ‘Sensortower‘, λοιπόν, για τα apps με τα περισσότερα κατεβάσματα από το Playstore και το Appstore παγκοσμίως, το WhatsApp βρίσκεται στην κορυφή με 223 εκατομμύρια downloads μέσα στο 2019. Κι αυτό έχει λογική, καθώς στο εξωτερικό χρησιμοποιείται από την πλειοψηφία των χρηστών για την online επικοινωνία τους. Ασχέτως αν στη χώρα μας δεν είναι και τόσο διαδεδομένο.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το Messenger με περίπου 209 εκατομμύρια downloads, ενώ στις υπόλοιπες τρεις θέσεις της πεντάδας βρίσκονται το Tik Tok, το Facebook και το Instagram.

Το Tik Tok έχει καταφέρει να κερδίσει αρκετό κοινό τους τελευταίους μήνες, με πολλούς να μιλάνε για το Next Big Thing, κάτι που ανάγκασε τον Ζούκερμπεργκ να βγάλει το Lasso, μια εφαρμογή αντίστοιχη με το Tik Tok για Video sharing, η οποία είναι πολύ πρόσφατη και δεν έχει ακόμη ακουστεί πολύ.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της 20άδας με τα περισσότερα downloads του έτους που διανύουμε, το Biungo φαίνεται πως είναι το πιο επιτυχημένο video editing app, ενώ το PicsArt ηγείται των εφαρμογών για επεξεργασία φωτογραφιών.

Φυσικά, άλλες πασίγνωστες εφαρμογές όπως το Youtube, το Netflix, το Snapchat και το Spotify βρίσκονται σε υψηλές θέσεις, ενώ αντίθετα αρκετά χαμηλά βρίσκεται το Twitter.

 Πηγή: oneman.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s